ყველაზე სასარგებლო პროდუქტებიც კი შესაძლოა, მავნებელი გახდეს, თუ მათ შეუფერებელ მომენტში მიირთმევთ. საინტერესოა, რას უნდა გავექცეთ მაშინ, როცა ალკოჰოლის ზემოქმედების ქვეშ ვიმყოფებით.
#1 ფორთოხალი
მჟავამ, რომელსაც ციტრუსები შეიცავს, შესაძლოა, საკვების გადამამუშავებელ სისტემაში პრობლემების პროვოცირება გამოიწვიოს. ხილის შემთხვევაში ბანანი არჩიეთ.
#2 პიცა მარინარა
თუ რამდენიმე ჭიქა შამპანურს პიცას მიატანთ, მუცელში აუცილებლად სიმძიმეს იგრძნობთ.
#3 შოკოლადი
კოფეინი და კაკაო ალკოჰოლთან არ მეგობრობენ. გაგრძელება