მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე
მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე
წვენი შეგიძლიათ მოასხათ ნაყინსა და სხვა დესერტებს

ინგრედიენტები:

მარწყვი - 1 კგ
შაქარი - 800 გრ

მარწყვი გარეცხეთ, შეაშრეთ, მოაცალეთ ყუნწები და დაჭერით (თუ წვრილი მარწყვია, ნუ დაჭრით). მინის ან ემალის ჭურჭელში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ მარწყვი და მოაფრქვიეთ შაქარი. დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მთელი ღამე. მარწყვი ბევრ წვენს გამოუშვებს, შაქარი კი დადნება.

მომზადება იხილეთ სრულად:  gemrielia.ge
FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი