მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე
მარწყვის მურაბა ხარშვის გარეშე
წვენი შეგიძლიათ მოასხათ ნაყინსა და სხვა დესერტებს

ინგრედიენტები:

მარწყვი - 1 კგ
შაქარი - 800 გრ

მარწყვი გარეცხეთ, შეაშრეთ, მოაცალეთ ყუნწები და დაჭერით (თუ წვრილი მარწყვია, ნუ დაჭრით). მინის ან ემალის ჭურჭელში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ მარწყვი და მოაფრქვიეთ შაქარი. დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მთელი ღამე. მარწყვი ბევრ წვენს გამოუშვებს, შაქარი კი დადნება.

მომზადება იხილეთ სრულად:  gemrielia.ge
FaceBook ბეჭდვა
კომენტარები / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა
loadign_gif
გამოკითხვა
რომელ კატეგორიას ნახულობთ ყველაზე ხშირად?
არქივის კალენდარი
ორ სა ოთ ხუ პა შა კვ
2627282930 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31