კულინარია
Image
გემრიელი, ფხვიერი ორცხობილა იდეალურია ჩაისთან. დაწვრილებით
Image
გორდონ რამზი ის მზარეულია, რომელსაც მსოფლიო კულინარები პატივისცემით უსმენენ. ის გვირჩევს, როგორ უნდა მოვიქცეთ სამზარეულოში, თორემ ძვირად ღირებული ინგრედიენტებიც კი ვერ გადაარჩენენ თქვენს კერძს. დაწვრილებით
Image
გაზაფხულზე ჩვეული კერძიც კი შეიძლება უჩვეულოდ - ლამაზად და გემრიელად - მომზადდეს. ბარდის წვნიანის განსხვავებულ რეცეპტს გთავაზობთ. დაწვრილებით
Image
აუცილებლად სცადეთ ეს შესანიშნავი რეცეპტი. დაწვრილებით
Image
დარიჩინი - ყავისფერი ხის გამომშრალი ქერქია. ეს არის სანელებელი, რომლის არომატი ცხელ ჩაისთან, ვაშლის ღვეზელთან, გლინტვეინთან და რა თქმა უნდა, ზამთრის დღესასწაულებთან ასოცირდება. დაწვრილებით
Image
ასეთი ბრინჯის პუდინგი შესანიშნავი დესერტიცაა და ფაფის ალტერნატივაც, საუზმეზე. დაწვრილებით
Image
ძნელი დასაჯერებელია, რომ ნაზი ჟელესგან შექმნილი შედევრები ამ ქალის შექმნილია. მისი ჟელეს ქმნილებები სიცოცხლით სავსეა. თვითონ კი ერთი წლის წინ ძალიან ახლოს იყო იმასთან, რომ შეიძლებოდა სიცოცხლეს გამოსთხოვებოდა. დაწვრილებით
Image
ბოლო დროს სხვადასხვა ქვეყნის კვების რაციონში სულ უფრო ხშირად ჩნდება სტაფილოს წვნიანის რეცეპტები. ის ძალიან არომატული და სასარგებლოა. დაწვრილებით
Image
ეს ყველაზე გემრიელი ხსნადი ყავის ლიქიორი დიასახლისების ყველაზე საყვარელი სასმელია. დაწვრილებით
Image
შეუძლია თუ არა ჭამას, გაგვაბედნიეროს? გააჩნია, რას შევჭამთ. ჩვენ 7 ჯადოსნური პროდუქტი შეგირჩიეთ. დაწვრილებით
Image
აღდგომა რამდენიმე დღეშია და ტრადიციისამებრ, წითელ პარასკევს კვერცხი უნდა შევღებოთ. რა თქმა უნდა, ჩვენს სააღდგომო სუფრაზე კვერცხი, ძირითადად, წითელი იქნება, თუმცა მის გასამრავალფეროვნებლად ეს იდეა გამოგადგებათ. დაწვრილებით
ვიდეო
Image
პასქა მარტივი გამოსაცხობი არ არის. სირთულე მხოლოდ რეცეპტში არ მდგომარეობს. დაწვრილებით
Image
ფაფა ყველას არ უყვარს, მაგრამ წიწიბურა გამონაკლისია. მის სასარგებლო თვისებებზე ალბათ გსმენიათ, თუმცა, არსებობს 5 მიზეზი, თუ რატომ უნდა ჭამოთ წიწიბურა ხშირად. დაწვრილებით
Image
ყველაზე ხშირად რას ხეხავთ სახეხზე, სტაფილოს და ყველს? აღმოჩნდა, რომ სახეხს უფრო ფართო გამოყენება აქვს, აი, კიდევ რისი გახეხვა შეიძლება... დაწვრილებით
Image
კვერცხის გაფცქვნა, ერთი შეხედვით, მარტივი საქმეა, მაგრამ ხშირად ცილა ისე ეკრობა ნაჭუჭს, რომ გაფცქვნის დროს თითქმის ნახევარი კვერცხი ნაჭუჭს მიჰყვება. დაწვრილებით
Image
გთავაზობთ ძალიან ნოყიერი და გემრიელი კერძის რეცეპტს. დაწვრილებით
Image
აღდგომა წარმოუდგენელია სააღდგომო პასქის გარეშე. გთავაზობთ პასქის გემრიელ და გამოცდილ რეცეპტს. მისი მომზადებისას ქიშმიშთან ერთად გამოიყენება ნებისმიერი ჩირი და ცუკატები. შეგვიძლია ასევე მოვრთოთ სხვადასხვა სახის მინანქრით. დაწვრილებით
Image
თუ თქვენ ფიქრობთ, რომ ფრანგები საუზმეზე მხოლოდ კრუასანებს ჭამენ, ცდებით. უფრო ხშირად ისინი ჰაეროვან ბრიოშს მიირთმევენ. დაწვრილებით
Image
გთავაზობთ ძალიან გემრიელი კერძის რეცეპტს. დაწვრილებით
ვიდეო სიახლეები
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი