ჰობი
Image
კარტოფილის საფცქვნელი ყველას აქვს სამზარეულოში და ის ძალიან საჭირო ნივთია.კარტოფილის ქერქის მოცილების გარდა, მისი გამოყენება კიდევ ბევრნაირადაა შესაძლებელი. დაწვრილებით
Image
ალუბალი - ზაფხულის ფერადი და სასარგებლო ხილი მდიდარია ვიტამინებით, მინერალებით და რაც მთავარია, დაბალკალორიულია. იცით მისი სასარგებლო თვისებები? დაწვრილებით
Image
ძველი ნივთებისგან რომ ახალი და მოდური აქსესუარების გაკეთებაა შესაძლებელი, ბევრმა იცის და შესაბამისად არასოდეს ყრის მოდიდან გასულ, ან უკვე გაცვეთილ სამოსს. დაწვრილებით
ვიდეო
Image
რკინის ქილების გადაყრას ნუ იჩქარებთ, მათგან ორიგინალური და რაც მთავარია, გამოსადეგი ნივთების დამზადება შეიძლება, რაც ინტერიერსაც გაგილამაზებთ და შინ წესრიგსაც დაგიმყარებთ. დაწვრილებით
Image
შაშკვლავი არა მარტო არომატული მწვანილია, რომლის ფოთლების გამოყენება სხვადასხვა კერძში შეგიძლიათ, არამედ სამკურნალო მცენარეც. შაშკვლავის ჩაი აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას და წონის კლებასაც უწყობს ხელს. დაწვრილებით
Image
თანამედროვე ცხოვრებაში დროის უკმარისობას ყველა განიცდის. ჩვენი რჩევები დაგეხმარებათ, მეტის გაკეთება მოასწროთ ცოტა დროში. დაწვრილებით
ვიდეო
Image
პროექტს - "10 ღვინო, რომელიც უნდა გასინჯო, სანამ ცოცხალი ხარ" - "პალიტრამედია ჰოლდინგი" ახორციელებს. დაწვრილებით
Image
ნიკალას შემოქმედება ჭიქებზე, ყელსაბამად ქცეული გალაქტიკა, ჭიქიდან კოვზამდე აფრენილი ალის ნინო - ეს ნათია ხაჩიძისა და მედეა ზაქარაიას კოლექციის მხოლოდ მცირე და გამორჩეული ნაწილია. დაწვრილებით
Image
ხილისა და ბოსტნეულის ძალიან სასაცილო ფოტოები. - და ეს "ფოტოშოპი" არ გეგონოთ! დაწვრილებით
Image
ბავშვების უსაყვარლესი ხორცპროდუქტი ძეხვი განსაკუთრებული რეცეპტითა და გამორჩეული შეფუთვით - ეს ”ნიკორას” ახალი პროდუქტი ”მინია”. დაწვრილებით
Image
წარმოგიდგენთ უგემრიელესი ფუნთუშის რეცეპტს, რომელიც თამარ სიდამონიძემ მარაო-ს მკითხველს გაუზიარა: დაწვრილებით
Image
მოწესრიგებული მეტაბოლიზმი და ლამაზი სხეული - ვინ არ ოცნებობს ამაზე? დაწვრილებით
Image
ხორცეულის მოხმარება ადამიანის ორგანიზმისთვის აუცილებელია, თუმცა მას განსაკუთრებული შერჩევა სჭირდება. დაწვრილებით
Image
თუ ოდესღაც ბანანები იყიდეთ და დაგავიწყდათ, გაშავებულის ჭამა კი არ გსურთ, ნუ იჩქარებთ გადამწიფებული ბანანის გადაყრას. დაწვრილებით
ვიდეო
Image
1. ბრინჯმა სითეთრე რომ შეინარჩუნოს, ხარშვის დროს ცოტაოდენი ძმარი დაუმატეთ. დაწვრილებით
Image
1. ჭარხლის ზომა. ცივი ბორშჩისთვის აჯობებს საშუალო ზომის ჭარხლის გამოყენება. დაწვრილებით
Image
ჩვენ ირგვლივ ყველა ნივთს საკუთარი დანიშნულება აქვს, თუმცა რა საჭიროა, ზედმიწევნით დავიცვათ მათი გამოყენების ინსტრუქცია? დაწვრილებით
Image
წარმომავლობა: სოსისი მზა ხორცპროდუქტების სახეობაა, რომელიც მზადდება მოხარშული, გატარებული ხორცისგან. დაწვრილებით
Image
ყაბაყი ჩვენში ძალზე პოპულარული სულაც არ არის, თუმცა სულ უფრო ხშირად გამოიყენება ადგილობრივ კერძებში. ჩინური სამზარეულოსთვის კი ყაბაყი შეუცვლელი ინგრედიენტია. დაწვრილებით
ვიდეო სიახლეები
გამოკითხვა
რომელ მომსახურებას იყენებთ ყველაზე ხშირად ფასდაკლების საიტებზე?
არქივის კალენდარი